5de leerjaar

11 oktober 2023

3,2,1 …….. GO!

Op dinsdag 26 september is het 5de leerjaar naar Terdelt gestapt. Daar hebben ze gelopen. Na het koersen waren ze super moe. Dat was normaal, want ze hadden gewonnen!

Verslag door: Chloé en IliasLees meer

11 oktober 2023

Het 5de en het 6de gingen naar de winkel!

Het 5de en het 6de zijn donderdagnamiddag naar Breskens gefietst. Wij zijn naar een winkel geweest om souvenirs te kopen voor onszelf en voor onze familie.Het was heel leuk!

Verslag door: JannaLees meer

11 oktober 2023

Syl is begraven

Op woensdag begroeven we Syl met zand. Laura,Max en ik deden zand op Syl. Cerage duwde het zand aan. Het was leuk op het strand van Cadzand.

Verslag door: Kherilann en ErenLees meer

11 oktober 2023

5de en 6de leerjaar spotten zeehonden!

Op donderdagochtend fietsen 5L en 6L naar Breskens. We namen de boot. De gids gaf info over de zee. We spotten ook zeehonden. Het was lang, maar leuk.

EINDE

Verslag door: Jules en KiaraLees meer

11 oktober 2023

Een gezellig kampvuur!

Op dinsdag 12 september hadden het 5de en het 6de een kampvuur gemaakt in Cadzandië. We roosterden marshmellows op stokken. Het was gezellig!!

Verslag door: LauraLees meer

11 oktober 2023

De schattige kuikens!

Op vrijdag 15 september 2023 waren we in de schuur in Cadzandië. We zagen schattige kuikens. We mochten de kuikens niet tikken, omdat ze te jong waren. Er was ook een ei dat nog dicht was. Toen was er nog even tijd om te spelen op de speelplaats. Daarna gingen we snel de bagage pakken en gingen we naar de bus. Even wachten… en toen waren we terug op school! Het was een leuke week en we hebben veel geleerd. :-)

Verslag door: Hatice en MalakLees meer

11 oktober 2023

Op zoek naar zeehonden!

Het 5de en het 6de leerjaar waren op donderdag 14 september op zoek naar zeehonden in Breskens. Er waren veel zeehonden. En daarna zijn we gaan picknicken en na het picknicken zijn we souvenirs gaan kopen!

Verslag door: HedvaLees meer

11 oktober 2023

Het 5de, het 6de ... en de zeehonden!

Op donderdag 14 september zijn het 5de en het 6de leerjaar naar Breskens gefietst. Daar hebben ze de boot gepakt. Op de boot zijn ze zeehonden gaan spotten. Nadien waren ze echt verwonderd.

Verslag door: Chloé en YoussefLees meer

17 september 2023

Cadzand 2023 : Wat een editie !

Hier alvast een paar sfeerfoto's. Een verslag volgt binnenkort .Lees meer

25 juni 2023

Fietstocht en pick-nick in Schaarbeek

Dit was een mooie, warme, zonnige zondag in Schaarbeek :)Lees meer